THE WEEKEND

Jag har haft en bra helg, mestadels.

I fredags blev det lite förfest hos Siri och sen lite senare under kvällen begav vi oss till Pipes of Scottland. Det var en trevlig kväll med lite för mycket dricka och några dåliga beslut. Det fick man ju bevis på dagen efter... Vilka jävla patetiska människor det finns!

I lördags skulle jag egentligen på en jobbfest men jag var aaaaalldeles för bakis så det fick bli lite häng med Malin under eftermiddagen. Vi åt lunch på George's (världens äckligaste mat, usch), sen åkte vi upp till A6 för lite shopping. Gött bakishäng!
Under eftermiddagen/kvällen åkte jag hem till Mullsjö för att umgås med min kära syster. Vi lagade tacos och kollade på film.

Idag har vi varit hemma hos farmor och farfar och hälsat på. Det går längre och längre mellan att man träffar dom, så himla tråkigt... Men jag antar att det blir så, alla har så mycket att göra hela tiden!

Nu är jag hemma igen och ska alldeles strax Skypa med min gamla värdfamilj. Saknar dom så mycket så det ska bli skönt att få prata med dom och se dom "live"!


Jag och min älskade Morrocan Oil. Om ni har lite slitet eller "flygigt" hår, KÖP DET!! Håret blir verkligen supermjukt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test