NEW APARTMENT!

Hej!

Sitter i sängen och ska snart kolla film. Igår fick jag ryggskott (för andra gången på 2 månader...) och därför har jag tagit det väldigt lugnt idag förutom att åka till skolan en sväng!

Annars rullar det på här i New York. Jag flyttar till den nya lägenheten på lördag. Jag tror inte jag har sagt det, men jag har hittat en lgh på Upper West Side, jättemysig! Eftersom jag blev utslängd härifrån så var det ganska mycket panik där ett tag, men nu känns allt väldigt bra igen. Kvinnan som jag ska bo med verkar väldigt trevlig och snäll!

Igår tog jag och Hannah en långpromenad i Central Park. Det snöade jättemycket i lördags, men det har töat bort redan idag så det var inte så himla långvarit! Jag åkte sen på eftermiddagen ner till Angelica i China Town, vi käkade kinamat och gick till en jääääättestor supermarket som har ALLT för mycket billigare pris än tex Upper East Side (där jag bor nu). Så vi passade på att storhandla, jag, Angelica och alla kineser. Kände mig inte alls uttittad, nej då! ;)


Angelica och Hannah på Barrow (en bar i West Village) i fredags


Hannah i CP igår



Fick en fortune cookie som jag tycker stämmer in väldigt bra i mitt liv just nu!


Angelica på Hong Kong Supermarket!



Stackars levande sköldpaddor i en hink...


Och halvdöda paddor i ett akvarium...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test